Franchise Awards
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πήρε το βραβείο Best Marketing Campaign στα Franchise Business Awards 2017.
Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2016.
Το δίκτυο καταστημάτων franchise express market έχει περισσότερα από 240 μέλη και παρουσιάζει μια συνεχή και πολύ δυναμική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η 9η εκδήλωση απονομής των βραβείων FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο διευθυντής marketing κ. Σταμάτης Δαυίδ από τον κ. Μαξιμιλιανό Κωνσταντινίδη, πρόεδρο της ΚΕΜ ΑΕ.
Τα express market, το δίκτυο καταστημάτων franchise της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκαν στα Franchise Βusiness Awards 2016 ως τo δίκτυο franchise με τη μεγαλύτερη πιστότητα. Στην εταιρεία απονεμήθηκε τo βραβείο MOST LOYAL NETWORK.

Το δίκτυο καταστημάτων franchise express market έχει περισσότερα από 230 μέλη και παρουσιάζει μια πολύ δυναμική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι το δίκτυο franchise με τα πιο πιστά, σταθερά και αφοσιωμένα μέλη.

Η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με μέγα χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015.

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου κ. Ελευθέριος Χασιακής.
Πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με μέγα χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2014, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Μάγδα Τσέγκου.

Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρών, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Σωτήρης Γιαννακάκης , Γενικός Διευθυντής του ΣFΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

H εφαρμογή WebOrders Express Market έφερε ακόμα μια πολύτιμη διάκριση στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., το βραβείο Best Use of Technology . H εφαρμογή σχεδιάστηκε από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τους συνεργάτες του τμήματος franchise.

Με το WebOrders Express Market ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω internet. Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μιας παραγγελίας μειώθηκε και η πληροφόρηση για τις τιμές αγοράς, τις εκπτώσεις των ειδών, τη διαθεσιμότητα καθώς και το συνολικό κόστος μιας παραγγελίας είναι άμεση. Η νέα εφαρμογή έδωσε τη δυνατότητα πλήρους ευελιξίας και άμεσης εξυπηρέτησης των συνεργατών. Σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς συνεργάτες της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο διευθυντής τομέα χονδρικής κ. Άγγελος Χατζηθεοδώρου από τον κ. Κων/νο Μάκο, γενικό διευθυντή της ΜΑΚΟΣ Κ. ΑΒΕΤΕ.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε ως Best Franchise Manager στα Franchise Business Awards 2014.
Η 6η εκδήλωση απονομής των βραβείων FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος (ΣFΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro. Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2013, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Όλος ο κόσμος του franchising ήταν εκεί.

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με την άδεια Επιτροπής Ανταγωνισμού δημιουργεί από τα τέλη του 2005 ειδικές συνεργασίες με καταστήματα super market, mini market και παντοπωλεία. Η επωνυμία αυτών των καταστημάτων είναι «express market». Η δραστηριότητα αυτή είναι μια ειδική συνεργασία, μέσω τριγωνικών πωλήσεων.

Οι νομοί στους οποίους αναπτύσσεται το δίκτυο Franchise Εxpress Μarket της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. το οποίο αποτελείται από 977 καταστήματα συνεργατών και 120 μέλη express market είναι: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Φλώρινας, Καρδίτσας, Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Ζακύνθου, Σάμου, Κέρκυρας, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Κυκλάδων, Λευκάδας.

Τα express market υποστηρίζονται από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με προγράμματα marketing, επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων. Έχει δημιουργήσει για αυτά τη δική τους ηλεκτρονική σελίδα: www.expressmarket.gr. για την προβολή τους μέσα από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας. Από τις αρχές του 2013 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή WebOrders Express Market σχεδιασμένη από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τους συνεργάτες του τμήματος ειδικής συνεργασίας-franchise, για να πραγματοποιούν διαδικτυακά τις παραγγελίες τους.

Η πολυετής εμπειρία και η δυναμική της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μπορεί να εγγυηθεί στους νέους συνεργάτες ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και να αναπτυχθούν ανταγωνιστικά στο χώρο τους, έχοντας σαν βάση την άριστη τεχνογνωσία, την ολοκληρωμένη οργάνωση καθώς και την υποστήριξη της εταιρείας.

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο κ. Άγγελος Χαζτηθεοδώρου, διευθυντής πωλήσεων χονδρικής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. από τον κ. Κωστή Κανελόπουλο, γενικό διευθυντή της Smartware.