Συνεργασία
Ένα όνομα, πολλά πλεονεκτήματα!
Βασικό σημείο στο πλάνο της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τη δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, αποτελεί η δημιουργία και διατήρηση ενός κοινού ονόματος και σήματος, για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και του κύρους τους.
Μετά από έρευνα και πολλές προτάσεις που κατατέθηκαν για την εύρεση του κατάλληλου ονόματος, επιλέχθηκε το express market. Ένα όνομα που δείχνει δυναμισμό, ταχύτητα εξυπηρέτησης, γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους καταναλωτές, παραμένει στο μυαλό τους για την επόμενη επίσκεψη, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε σύγχρονα προγράμματα marketing, επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων.
Σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων, έγινε με κριτήριο τη σύνδεση με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και τα χρώματα των καταστημάτων της, δείχνοντας ότι η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρείας αποτελούν εγγύηση τόσο για τους συνεργάτες όσο και τους καταναλωτές, σε ό,τι αφορά την υποστήριξη και την εγγύηση ποιότητας αντίστοιχα.

Τι σημαίνει express market;

Για τον καταναλωτή
Mε 4 λέξεις, εγγύτητα, ταχύτητα, ποιότητα, οικονομία.
Σε μια εποχή που η απόσταση και η τιμή αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής αγοράς, τα express market αποτελούν την ιδανική επιλογή και για τα δύο.
Επιπλέον, η ομοιομορφία στην εμφάνιση των καταστημάτων τα κάνει εύκολα αναγνωρίσιμα, και τα συνδέει άμεσα με την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., δημιουργώντας στον καταναλωτή μια επιπλέον αίσθηση εμπιστοσύνης και ποιότητας

Για τον επαγγελματία
Η επιλογή της ένταξης σε ένα δίκτυο με ισχυρή εικόνα και δυναμική - στοιχεία απαραίτητα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως το σημερινό αποτελεί μια κίνηση με πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Εκπτώσεις με βάση τον ετήσιο συνολικό τζίρο με απόδοση πιστωτικού σημειώματος στο τέλος του έτους.
  • Δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων στο κατάστημα του συνεργάτη (με προϋποθέσεις).
  • Επιπλέον έκπτωση στην περίπτωση παραλαβής των εμπορευμάτων από τον ίδιο τον συνεργάτη από τα Cash & Carry Μασούτης.
  • Εκπτώσεις με βάση τον τρόπο πληρωμής. Πληρώνοντας τοις μετρητοίς, ο συνεργάτης λαμβάνει έκπτωση με απόδοση πιστωτικού σημειώματος στο τέλος του έτους.
  • Παροχή πιστώσεων (με προϋποθέσεις).
  • Άμεσες εκπτώσεις επί τιμολογίου ανά εταιρεία και προϊόν.
  • Επιλογή ανάμεσα σε πάνω από 1.100 ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ' όλες τις βασικές κατηγορίες, με τις επωνυμίες «First Class», «Mr. Grαnd», «Μασούτης από τον τόπο μας» και «Βιοεπιλογές μασούτη».
  • Συνεχή υποστήριξη με προγράμματα marketing, προώθησης πωλήσεων και διαφημιστικής προβολής των καταστημάτων.
  • Την δυναμική, το κύρος, την πολυετή εμπειρία, την άριστη τεχνογνωσία και την ολοκληρωμένη υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας.