Παρουσίαση Franchise
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Το 1976 ο κ. Διαμαντής Μασούτης δημιούργησε το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διαθέτει 330 καταστήματα λιανικής σε διάφορες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και περισσότερους από 8.100 εργαζόμενους. Βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικού εμπορίου πανελλαδικά. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποθήκευσης & διανομής και βραβευμένο περιβάλλον εργασίας. Με καινοτόμες στρατηγικές, επενδύσεις σε τεχνολογία και υποδομές, επιχειρηματική ηθική με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις ΕΚΕ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αναπτύσσεται δυναμικά και σημειώνει επιχειρηματική ανάπτυξη αναγνωρισμένη από διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δραστηριοποιείται και στο χώρο της χονδρικής πώλησης από το 1986 που δημιούργησε το πρώτο κατάστημα χονδρικής Cash&Carry στη Θέρμη, δίπλα στο Grand Μασούτης. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και το συμφέρον κάθε επαγγελματία, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 22 καταστημάτων Cash&Carry. Τα καταστήματα Χονδρικής Cash&Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες από το χώρο του λιανεμπορίου (μίνι μάρκετ, παντοπωλεία κλπ.) και σε επιχειρήσεις ho.re.ca.

Από το 2005 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων franchise express market και ειδικής συνεργασίας. Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Είναι η ιδανική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με το λιανεμπόριο. Μια δραστηριότητα με σίγουρη επιτυχία που την εξασφαλίζει η συνεργασία με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Με το κύρος, την αναγνωρισιμότητα, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά για τον συνεργάτη σε όλα τα στάδια λειτουργίας του καταστήματος.

Στο δίκτυο καταστημάτων franchise όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποκτούν μία ενιαία ταυτότητα, με κοινό αναγνωρίσιμο σήμα και όνομα express market. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής συνεργασίας στην οποία οι συνεργάτες μέσω τριγωνικών πωλήσεων μπορούν και προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους είτε από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είτε απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας ειδικές εκπτώσεις.